03 december 2010

Blandat med tråkigheter och roligheter

Jag klarade skrivningen, hur bra är inte jag?:) Ja det var en rolig sak att berätta..:) Så himla skönt! nu har jag bara en skolgrej till som ska in och sen en vecka kvar i skolan och veckan därefter har vi avslutning! Jippi!

Det tråkiga är att nu har även jag och Pontus drabbats av denna djävulska spysjuka. Usch..Mitt började igår eftermiddag. Fick värsta illamående attacken, visste inte vart jag skulle ta vägen. Ensam hemma med Leah så jag fick lägga mig ner på golvet brevid henne för jag orkade inte ens stå upp. Sen kom Pontus ängeln hem och tog barnen så jag fick gå upp och lägga mig. Sen på natten började även Pontus spy. Så kul. Två sjuka föräldrar och två superpigga barn..Ingen bra kombination:)

Sen mitt i natten såg jag att jag fått ett trevligt sms så det vägde upp spysjukan lite:) Tina och Eddie och fått en liten pojke! Inte en dag för tidigt haha:) Så roligt för dem! Grattis Grattis!

Nu ska jag försöka få Leah att somna inne i sin säng så jag har en chans att få vila lite. Blev inte så mycket inatt. Känner mig som tur är piggare nu *ta i trä* men jag har inte vågat äta något än, bara lite blåbärssoppa.

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Tack så mycket :) Ja, du får göra det! Sist jag var så ville ju jag ha lugg...Men efter några dagar så blev det snelugg igen...

Ååh det skulle inte vara fel o kunna ha de vanliga jeansen igen ;) Vi får väl se..hmm..

Hoppas ni är pigga och fria från magsjukan nu!

Kram