22 december 2010

Host host hela natten

Fy fan! Har haft sån hosta hela jävla natten! Trodde jag hade haft min hosta för i år i och med de 5 veckorna i höstas men nej då... Tog hostmedicin men det hjälpte ju lika mycket som vatten. Nej inger vidare. Och det jobbiga var att barnen sov bra inatt men då kan ju inte jag sova såklart. alltid är det något.

Dagen skulle ha bestått av att träffa Noomi och barnen men då de har åkt på magsjuka så vill vi inte träffa dem:) Cissi med familj skulle ha kommit igår men de har också haft en massa sjukdomar plus att Theo fått hjärnskakning..Vi får helt enkelt ses efter helgerna, eller där emellan. Pontus ska ju jobba alla dagar här så det är ju himla kul. Han skulle ha varit ledig mellan jul och nyår men icke sa chefen hans. Vårt badrum kommer med andra ord aldrig bli klart. Vi hade ju planerat att få det gjort här i dagarna men nu när Pontus ska jobba vet jag inte när det ska bli gjort.. Snart anlitar jag fan någon som gör det för jag börjar bli trött på att det inget händer..

Dagen kommer väl annars bestå av julpyssel. Behöver pynta lite plus slå in en massa paket. Paket kan jag ju dock inte slå in om Hugo är vaken. Han lär ju gå i bitar om han inte får öppna alla paketen:) Pontus ska köpa med gran hem också idag. Eller kanske om han skulle sno en sa han haha:) Ja vi får väl se. Jag är lite skeptisk till julgran med både huligan katter och en gulligan Leah som är på allting. Men det får väl bära eller brista. Får väl slänga ut granen i värsta fall haha.
//Sofie

Inga kommentarer: