01 december 2010

Sjudomar, sjukdomar,sjukdomar...

Världens sötaste LHC:are<3
Undrade varför det var så lugnt och tyst..Hittade Hugo och Leah inne på Hugos rum sittande och leka tillsammans, så söta! Hugo brukar bli irriterad på Leah när hon tar hans leksaker men nu satt han och visade henne precis hur man leker med sakerna haha. Så söta så:)


Hugo verkar vara frisk nu. Han kräktes senast igår natt och har sen dess varit relativt pigg. Nu ikväll lagade vi mat tillsammans och gissa om han blev glad över att få äta något annat än vitt bröd och blåbärssoppa:P Jag med för den delen..Hugo har blivit så arg och så ledsen när vi ätit något annat än vad han ätit så vi har gått på samma diet de här dagarna kan man säga. Men förut så spydde Leah ner hela sin säng så nu är det väl hennes tur att åka på skiten. Så tur är verkar hon ändå rätt pigg nu så har vi lite tur var det bara än en gångs grej. Återstår att se..


Annars är Leah livsfarlig (okej livsfarlig kanske är att ta i:) nu förtiden för råkar man stå still på golvet och Leah är i närheten så kryper hon fram till en i racerfart och ställer sig upp mot ens ben. Sen gungar hon fram och tillbaka som om hon vill gå iväg fast balanen finns där ju inte riktigt:) Shit asså, hon går väl snart våran lilla fröken:)

//Sofie

Inga kommentarer: