18 december 2010

Party Party

Har varit lite seg i kroppen denna dagen.. Var nämligen ute och partajade igår, och det händer ju inte så ofta nu förtiden haha. Kul var det!

Efter jag haft avslutningen i skolan så åkte jag hem till mina kära barn. Tyvärr hade Hugo en dag där hans humör var längre ner än på botten..Herregud så arg ungen var! Han la sig ner på golvet och bara skrek och slogs för han inte fick som han ville. Jag var tvungen att stänga in han på sitt rum så jag kunde gå ner och tända i pannan. Vågade inte ha med honom ner där när han var så himla arg. Shit asså det var en pärs hela den eftermiddagen. Leah var skrikigt hon med men hon somnade sen vilket Hugo inte gjorde fast det var precis det han var i behov av. Jaja nog om den tråkiga eftermiddagen.

På kvällen kom farmor och farfar och skulle passa barnbarnen sina. Pontus skulle nämligen iväg på julbord med sitt jobb samma kväll (såklart allt inträffar samma kväll när man annars inget sånt har inbokat).

Pontus skjutsade in mig till Mjölby och hem till Nathalie där vi hade det roligt hela långa kvällen:) Trevligt folk och gott dricka, får vi göra om igen:) Erik var snäll och hämtade mig så jag fick sova över hemma hos mamma och pappa. Sen är det ju så att jag har en väldigt snäll pappa också som skjutsade hem mig imorse:)

Varit på stan med familjen idag och hälsat på Pontus mormor. Nu står min kära fästman i köket och ska laga en fin examen middag till mig har han lovat. Spännande och se vad det blir:) Men nu ska jag ta och lägga in alla vår tvätt där den ska vara:P

//Sofie

Inga kommentarer: