14 december 2010

Fin i håret

Är jag i alla fall. Efter flera timmar hos frisören, blev nöjd:) Inte så jättestor förändring men en välbehövlig uppfräschning av färg och frisyr.

Annars är de Pontus tur att ha åkt på spysjuka igen. Han kom hem tidigt i morse från jobbet och mådde inget bra alls. Jag tog barnen och flydde hem till mamma och pappa. Mamma var snäll och såg efter barnen medan jag klippte mig. Nu passar jag på att låna datorn medan mormor och morfar underhåller barnen:) Får väl åka hem snart och se till min sjuka karl. Hoppas att han mår bättre! Vet att jag skrivit det förut men jag skriver det igen: Jag orkar fan inte mer sjukdomar!

Denna hösten räknade jag ut att Leah har haft öroninflammation 3 gånger plus förkylning som fortfarande sitter i och aldrig vill ge med sig helt. Hugo har varit magsjuk i ett par omgångar plus varit dunderförkyld han med. Jag hade en envis förkylning som satt i flera veckor och sen lite magsjuka på det. Och Pontus är inne på sin andra vända magsjuka plus lite förkylningar med för hans del under denna djävulska höst. Som sagt jag börjar tröttna på att vi aldrig får vara friska..

Men men jag är ju fin i håret i alla fall haha:) (snygg återkoppling till rubriken eller hur, ibland är jag bara för fyndig! haha:)

//Sofie

1 kommentar:

emelie sa...

får man se någon bild på håret?:)