23 december 2010

Knykt gran

För att citera från Sunes jul:) I Love Sunes jul!

Pontus och Gunnar har varit och fixat gran. Nu är det ju bara det att vi ingen julgransfot har! Smart av oss. Pontus ringer sin mor och far nu och hör med dem om de möjligen har en över. Annars får vi väl göra hål i golvet. Det blir nog snyggt att ha resten av året:)

Har ätit skinksmörgås och druckit julmust här i kväll så nu börjar det kännas juligt här hemma. Leah sover och Hugo hoppas jag ska hoppa i sängen snart. Ja vi ska ju duscha först och det är ju det hemskaste man kan utsättas för om ni frågar Hugo. Hmm det går men det blir en liten fajt varje gång.

Var en sväng på stan idag också. Fast jag lovat mig själv att INTE behöva åka till några affärer dagen innan julafton. Men men det gick. Och så hemskt med folk var det inte.

Sen fick jag skäll av en gubbe idag med haha. Ja jisses. Jag tycker om att sparka loss all snö som fryst fast under bilar (lustig vana jag vet). Men jag brukar bara sparka loss det på våra bilar men så när jag hade parkerat idag så gick jag förbi en bil och det var bara så inbjudande att sparka på snön som var fastfrusen där under. Vem kan motstå ett sånt läge liksom?:) Sen precis när jag gjort det så är det en gubbe som skriker: "Vad fan gör du?? Sparkar du sönder min bil??" Ja bara :" Ähh nähee jag bara sprakade loss snön under.." varpå gubben vände helt och bara "jaha, ja det gör ju inget.." haha ja där trodde jag att jag skulle dö ett tag. Tror nog jag håller mig till våra bilar i fortsättningen. Folk kan ju som sagt tro jag misshandlar deras bilar annars:)

//Sofie

Inga kommentarer: