21 december 2010

Sjuk?

Usch och fy och så lite blää..Har varit segt i kroppen i flera dagar nu, känns som det är något som är på G att bryta ut men det aldrig blir något. Istället går jag bara omkring och är trött, ont i huvudet, fryser för att sen svettas.. Nej det är ingt kul. Och Pontus han jobbar ju så jag är själv med barnen hela veckan nu. Får se om jag kan fjäska till mig barnvakt någon timme eller så idag så jag bara kan få soooova! Våra nätter här hemma består ju inte av så mycket sömn för tillfället. Fast i natt var Pontus en ängel och tog Hugo alla gångerna. Leah sov faktiskt non stop tills klockan var kvart i sju. Men nu har hon däckat igen inne i sin säng. Tyvärr har inte Hugo gjort det samma. Fattar inte hur han orkar? Vaknar flera gånger på nätterna, går upp i ottan, sover inget på dagarna och sen går han och lägger sig vid åtta på kvällen..Han är då inte lik sin mor i sömnbehovet haha.

Igår var vi sociala av oss och åkte och besökte Emme och Leo. Först höll vi på att inte komma dit då det är en låång backe upp till deras hus och våran bil ville inte riktigt i snöovädret som var igår. Försökte tre gånger och tredje gången höll jag på att vare sig ta mig upp eller ner.. Men till slut så tog jag mig loss så vi fick parkera där nere och gå backen upp istället. Måste ge Hugo en eloge som gick hela vägen upp själv utan att gnälla! Hade aldrig kunnat bära båda barnen plus skötväska så mamma var glad att Hugo var så duktig:)

Trevligt hade vi och näsa gång vi ses blir på nyår hemma hos Tina och Eddie, ja och hos Zeb. Blir ett lugnt nyår med alla barnen. För mig blir det fjärde nyåret som jag tar det lugnt..Hm:) 07 gravid, 08 Hugo bebis, 09 gravid, 10 Leah bebis plus en massa andra bebisar som gör att vi kommer ta det lugnt:) Men det gör inte så mycket. Nyår brukar kunna vara rätt överskattat:)

Nu ska jag se om jag orkar ta tvätten nere i källaren medan Leah sover.

//Sofie

Inga kommentarer: