31 december 2010

Sista dagen på 2010

Jahapp då sitter man här återigen och det är ett nytt år om bara några timmar. Tiden går såå fort! Hur ska då familjen Gustafsson/Henriksson fira in det nya året då? Jo tillsammans med Tina, Eddie och Zeb. Emelie har fått spysjuka så de kommer tyvärr inte. Usch verkar som om alla åker på den där skiten? Är så glad att vi hade vårat innan alla helgerna. Hoppas att hon kryar på sig snart! Är verkligen inget man vill ha..Usch jag vill typ bara dö när jag ligger där och kräks.. Usch och fy.

Men vi ska som sagt åka iväg sen. Massa som ska planeras och packas. Leksaker, någon film till Hugo om han blir på dåligt humör, pyjamaser, tandborstar till barnen, stol till Leah, vagnar, välling, gröt, maten vi ska ha med...Ja det tar ju aldrig slut:) Men thats life. Pontus ohc Gunnar håller på att lösa in en massa ved i källaren nu också. Bra start att börja året med en källarne full av ved:)

Nu ska jag kila ner till undervåningen med Hugo för Leah ska sova här uppe. Är det tänkt. Får väl se vad madame säger om det:)

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: