23 december 2010

Får panik på hostan!

Varför, varför??? Har jag värsta ret/slemhostan hela nätterna för? På dagarna är det typ ingenting men så fort jag lägger ner huvudet mot kudden så börjar det. Och inte så lite. Provat och ta den där cocillana medicinen som jag fick förra gången men den hjälper ju inte ett smack. Helt jävla värdelös medicin ju. Och dyr. Kanske är det som retar mig mest haha:)

Ja nog om mina hosterier. Hoppas på bättre tider. Trött som en gnu är jag ju med vad göra. Hugo var uppe och hoppade redan vid sex imorse. Och Leah snart därefter. Men Leah blir ju så trött efter ett tag bara så nu har jag lagt henne igen. Se om hon somnar om eller inte. Varför kan inte ens barn vara synkade och vilja sova samtidigt för? Mina gulliganer:)

Jahapp vad bjuder denna dagen på då? Hmm ska baka en jul cheesecake (världens godaste) som vi ska bjuda på imorgon. Vi har delat upp julafton så att på förmiddagen imorgon kommer Pontus halva hit och fikar med oss och eftermiddagen käkar vi mat och delar ut julklapparna hemma hos mamma och pappa. Blir olika för varje år nu förtiden:)

//Sofie

Inga kommentarer: