26 december 2010

Annandagen

Har bestått av det årliga annandagskalaset på Pontus släkts sida:) Denna gången höll Nettan i spakarna så vi var hemma hos henne. Mycket trevlig och god mat som alla bidrog till:) Hugo och Leah blev dock väldigt trötta så vi åkte hem före alla andra. Tog en extra sväng med bilen (för det är ju sånt körvänligt väder ute *host*) för att våra barn skulle få sova utan avbrott en lite längre stund i bilen.

Nu har vi betalat räkningar här hemma så mellandagsrean är väl bara att glömma..Skit. Jag som egentligen vill handla en ny dator (vara lite förutseende och göra det INNAN den vi har nu helt pajar). Kanske att det blir att ta lite sparade pengar till det. Tips på någon bra dator i sådana fall? Jag kan ju nada om sånt. Risken är mycket stor att jag blir lurad haha:)

Nu ska jag ner och umgås med min familj. Leah somnar nog snart för natten. Hon är såå trött! Eller somnar för natten. Hon lär nog vakna ett par gånger innan morgonen är här. Hugo med. Våra barn är alldeles för underbara när det kommer till nätterna. Not.

Just det ja! Tvätt har jag ju i maskin också. Får nog börja att ta den. Och sen lägga på ved i pannan också. Intresserad ni är av att veta det va?:) Tji fick ni för på min blogg skriver jag vad jag vill:) Märker ni att jag drar ut på tiden för att slippa ta tag i tvätten? Hmm det går inget bra. Det är ju ingen annan som gör det åt mig precis.. Nej slut för idag återkommer säkert i morgon igen:)

//Sofie

Inga kommentarer: