14 februari 2010

En alldeles förtidigt morgon

Jag älskar min son mest av allt i hela världen men i morse/inatt hade jag kunnat sätta ut en annons på blocket: "Blond liten kille på ett och ett halv år säljes...". Det är inget roligt att gå upp innan klockan slagit fem en söndag. Min kropp pallar inte det för tillfället. Jag har svårt att somna på kvällarna och när jag väl somnat så vaknar jag flera gånger under natten av diverse saker. Så som kramper i benen, näsblod, halsbränna, toalettbesök etc. Mest synd tyckte jag om Pontus som skulle upp och jobba idag. Hans chef ringde igår med smått panik typ. Massa att göra som vanligt så Pontus skulle vara på jobbet vid sex i morse.

Hoppas bara Pontus kommer hem till runt lunch för vi får besök sen idag. Cissi med familj ska komma och då vore det ju trevligt om Pontus också var hemma:)

Annars så var mamma och pappa här igår en sväng. Erik skulle ha lite kompisar hemma innan de skulle gå ut så de flydde fältet:) Mamma hade med sig mat också så de var ju mer än välkomna haha. Gunnar tittade förbi en sväng han också sen. Kollade på melodifestivalen men som vanligt var det inget låt som jag fastnade för sådär.. Hoppas det blir bättre i nästa omgång:)

Hoppas min son vill ta sig en lur snart för det behöver hans mamma. Annars kommer jag aldrig orka den här dagen.

Min lilla (på kortet långhåriga) morgonpigga son<3




2 kommentarer:

Tina sa...

Jag hade defentitivt svarat på annonsen på blocket:P haha.. söt han är. Men förstår att han inte är så söt klockan fem på morgonen.. Ha det fint! kram

Jennie sa...

hehe ja, han var helt tokig i julskinkan så det var inte bara en gång han hoppade in i kylskåpet och nosa på den:)
förresten så tänkte jag ringa dig ikväll om det går för sig:)