28 februari 2010

Öppet spår

Följer delarna av familjen Gustafsson som kämpar de 9 milen i spåren.. Det går bra för dem alla ser det ur som:) Om Pontus håller denna takten så kommer han nog under sitt mål, 9 timmar. Men de har bara åkt halvvägs ännu så allt kan ju hända:)

Är fortfarande hemma hos mamma och pappa. Hugo sov inget vidare alls i natt. Så jag har varit rätt så seg denna dagen...Fick ta mig en lur förut så jag ska inte klaga förmyket men det är jobbigt när man är mitt uppe i det på natten. Nu så håller han på och busar förfullt med morbror där nere. Carina och Lasse ska komma förbi en sväng här sen också och hämta hem sin lilla Donna. Får de träffa Hugo också vilket mamma trodde att de ville:) Hade tänkt tagit en sväng ut till svärmor idag men det hanns inte med, hon börjar jobba vid fyra också så.. Får ta det någon annan dag.
Sen blir det att åka hem och elda i pannan kan jag tänka haha. Inte för det har varit så kallt ute men jag har ju varit borta ett tag så det behövs nog för varmvattnet om inget annat.

Nu ska jag ner och klä på min son lite ordentliga kläder. Han springer omkring i sitt manchester united ställ som han fått av morbror en gång. Ser lite kallt ut så här mitt i vinter...Inte för att han varit ute med det men ni kanske fattar haha:)
//Sofie

Inga kommentarer: