25 februari 2010

Godkväll i stugan

Sitter och bara slappar nu. Hugo somnade för en timme sedan kanske? Pontus är där nere och lägger klart golvet, äntligen!! Detta har blivit ett mycket långdraget projekt känner jag men snart så kanske det blir klart:) Kvällarna bara försvinner ju, hinner ju inte med någonting känns det som! Hem, laga mat, gå på hundpromenad, leka med Hugo, lägga Hugo, plugga, plocka undan alla grejer som dragits fram under dagen, röja i köket, dammsuga etc..Ja det tar ju aldrig slut de där vardagssysslorna. Sen är man helt död och somnar som en flådd fisk i sängen haha.

Denna dagen har annars gått skapligt bra. Vaknade i morse och mådde inget vidare men efter ett tag gick det över. Såg på hockeyn tillsammans med Hugo också såklart. Både han och jag hade sovit i våra Sverige tröjor haha såg ut som värsta supportrarna där framför TV:n:) Men det hjälpte ju inte mycket tyvärr...Får glädjas åt skidframgångarna istället:-)

Skola hade jag hela dagen idag. På lunchen så var jag hos Pontus mormor och åt (hade inte planerat det men när det bjuds tackar man ju inte nej:) tillsammans med henne, svärmor och Obelix. Ja Poker var med också:) Pontus mormor brukar ha honom hos sig ibland när det blir långa dagar för både Pontus och mig. Så han slipper vara själv så länge.

Imorgon är det fredag, längtar!!!!!

//Sofie

Inga kommentarer: