07 februari 2010

Vecka 30

Idag har jag ju gått in i vecka 30 också!! Herregud nu är det bara 10 veckor kvar (ungefär).. Känns overkligt men spännande. Snart tvåbarnsmamma inte dåligt det:) Bebisen har blivit ännu livligare där inne i magen. Rör sig hela tiden nästintill. Skönt det! Sen kommer det perioder när jag inte känner alls mycket och då börjar de där tankarna snurra i ens huvud. Sen räcker det med en liten spark så är jag lugn igen haha. Tror de flesta är såna som väntar barn. Alltid orolig. Läste en intervju med Pernilla Wahlgren en gång där hon beskrev att som mamma är du ständigt orolig. Från det att barnet är i magen och framåt. Det stämmer tror jag:)

Annars så var vi i Boxholm en sväng. Fick lite skolarbete gjort, tyvärr inte så mycket som jag hade tänkt. Kan bero på att jag somnade och sov i två timmar nästan:P Jag somnade framför datorn i stort sätt. Mamma sa då till mig att gå och vila en stund och det var såå skönt! Gick och la mig sent igår så det är väl det som spökade. Måste lägga mig så jag minst får mina åtta timmars sömn annars orkar jag verkligen inte. Det märks mer och mer nu.

Erik kom hem också efter sin semestertrip uppe i fjällen. Hugo blev jätteglad när morbror kom innanför dörren. Någon som vill busa är ju aldrig fel:)

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min kära sambo. Som sagt ska jag verkligen försöka somna tidigt nu mer. Har haft en lugn kväll annars och som vanligt när vi ligger i soffan och har tänkt kolla på något (denna gång "i en annan del av köping") så somnar vi båda två nästintill haha.

//Sofie

Hugo busar med sin favorit morbror. Så här kul kan det vara att hänga upp och ner:-)

Inga kommentarer: