03 februari 2010

Super size me

Pontus och jag sitter och kollar på "super size me". Kommer ihåg att vi såg den i skolan för en massa år sedan, den är bra. Helt sjuk men bra:) Nu är det paus och jag sitter här och gömmer mig lite för att se om Pontus plockar ur diskmaskinen så jag slipper haha.

Har varit i skolan en sväng idag. Blev en kort dag vilket var skönt. Imorgon går vi heldag inte lika roligt..Pojkarna och jag tog en sväng hem till mamma och pappa efteråt. Elin kom och busade med Hugo så jag kunde gå på hundpromenad undertiden. Tog med mig både Poker och Lucas ut i skogen. De blev som valpar på nytt båda två:) Önskar jag hade haft en bra kamera så jag kunde ha tagit en massa fina kort på dem när de sprang där i snön. Svarta hundar gör sig väldigt bra till den vita snön.

Fan nu ropar Pontus på mig. Får väl dra mitt strå till stacken och plocka ur den där diskmaskinen. Känns som jag gör det jämnt nu mer... Mycket "roligare" att plocka i den en ur den tycker jag:-) Ack ack ack sicka problem människan idag dras med.

//Sofie

PS: Tack för alla kommentarer om Robbies bortgång. Det värmer i det mörka:)

Inga kommentarer: