27 februari 2010

Nu töar det!

Haha ja vilket väder det har blivit. Och det roligaste av allt är att alla de männsikor som klagat mest över snön :"Åhh kan den inte försvinna snart.." Klagar mest nu när den är på god väg att försvinna! Är inte det lite svenskt? Jag har faktiskt inte velat klaga så mycket då det för en gångs skull varit en rejäl vinter! Undra när vi får uppleva det nästa gång? Sen är det ju ingen nyhet att när det varit så här mycket snö så blir det mycket vatten när det börjar bli varmt ute.. Även om det kanske inte är så roligt alltid:) Hoppas bara det är lite minusgrader upp i Dalarna så att det går bra för dem i spåren imorgon.

Annars så har det varit en lugn kväll här. Mamma och pappa är ute och går med alla hundarna nu. Poker, Lucas och så Donna som de är hundvakter åt. Jag har precis lagt Hugo för kvällen, han var jättetrött! Han fick ta sig en dusch innna läggning men det var som vanligt inte så populärt. Men efter en flaska välling la han sig faktiskt nästan utan några som helst protester:)
Nu är det melodifestivalen/OS som vankas för oss här i huset snart. Skulle ju vara med rätt bra (läs kända) artister ikväll så jag hoppas det blir en bra omgång.

//Sofie

Inga kommentarer: