11 februari 2010

Jobbig natt

Tror inte jag sovit nått natten till idag. Halsbränna, kramper och svettningar....Sen ville Hugo inte sova heller mitt i allt. Han vaknade en gång i timmen och skrek hysteriskt. Gick över rätt fort när vi gick in och gav honom nalle och napp men det var liiite jobbigt. Poker var dålig i magen också så han fick vi också springa ut med ett par gånger... Usch säger jag bara. I morse när jag varit och lämnat Hugo på dagis höll jag på att somna bakom ratten. Riktigt otäckt var det.. Åkte hem och la mig i soffan och sov som om jag hade legat i koma i tre timmar. Gud så trött jag var!

Skippar skolan helt idag. Jag orkar verkligen inte. Ibland tar det bara stopp och det gjorde det idag.

//Sofie

2 kommentarer:

Noomi sa...

Åh tack så mkt.. va snäll du e :)
jaa men de e väl jättebra om ni valt ngt utav det, för jag menar.. jag tycker inte bullar o sånt e samma sak riktigt som godis.. godis o chips känns ju så mkt värre!
jaa alla barn e ju olika ooxå så.. haha ja de där humöret känner jag igen, har själv en här hemma me ett himla temperament ;)

hehe ja gissar på tjej ajg med.. men har lixom ingen stark känsla än men kul o spekulera lite =)

ja man måste änna ha kläder som man kan röra sig i.. usch.. räcker ju me att man känner sig fet redan.

Uh lät inte som en rolig natt du haft.. stackare säger jag bara =(

Hur gick de hos BM?

Kramar

Noomi sa...

åh tack så mkt.. Så skönt att han äntligen har jobb.. o att man kommer in i en vanlig vardag igen.. de e inte fy skam vill jag lova :)

Ja visst är det så.. allt blir ju lidande till slut.. de går ut över varandra.. iaf för mig o oscar då vi har vilja o temperament båda två ;)

Jaa, tänka sig allså.. Du har den riktigt nedräkningen nu.. uh, mår du bra oså annars i grav?

kram
(glömde dra ihop detta med de förra om du undrar. haha )