20 februari 2010

Lördag i Ljungsäter

Denna dagen har varit så skön. Igen stress, inga måsten.. Har suttit och gjort skolarbete som skulle vara inne nu men annars så har vi bara tagit det lugnt. Pontus håller på att laga till lunch till Hugo nu så förhoppningsvis tar han sig sin lilla lur efter det så kan Pontus och jag hjälpas åt nere i hans blivande rum. Om det nu ska bli klart någon gång:) Har tänkt rensa och sortera lite med på datorn. Behövs kan jag säga. Kort och bilder framförallt.

Igår var vi inne en runda i Linköping. Sandra följde också med in. Jag trodde att det hade löst sig med syskonvagn för vår del men icke sa Nicke. Vi åkte och pratade med lite kunnig personal på Babyproffsen och kikade på olika varianter. Har haft ögonen öppna på blocket också. Till och med satt in en köpesannons men utan napp. Grejen är den att ska vi köpa en ny (om vi nu skulle ha råd med det..) så är leveranstiden på ungefär 10 veckor! Alltså är det mer än högtid att vi förbeställer en i sådana fall. Bara det att alla vagnar är ju så dyra! Kollade på en som verkade jättebra, en Emmaljunga. Med vagn plus babylift så kostade den nästan 8000 kronor! Helt sjukt.

Men men det var trevligt med en tur in till favorit staden i alla fall:) På vägen in ville Sandra stanna till på McDriven för hon hade inte hunnit äta innan vi åkte. Haha sicken cirkus. Först hade rutorna på bilen frusit ihop så det var att öppna hela dörren vid beställningen. Sen till frågan hur uttalas egentligen wrap? Och när Pontus väl börjar tala med tjejen som ska ta beställningen så börjar Poker skälla bak i bagaget. Han tyckte det var helmysko med en låda som talade haha:) Så söt våran lilla hund.

//Sofie

Inga kommentarer: