09 februari 2010

Trötter

Känner jag mig som idag. Har sovit en eftermiddagslur och jag känner mig fortfarande trött. Usch jag hoppas jag slipper bli sådär maniskt trött som jag var i slutet med Hugo...Orkade inte göra något ville bara sova hela tiden.

Fick god mat hemma hos Pontus mormor. Och som alltid låg Hugo väldigt bra till:-) Fick glass till efterrrätt också. Eller jag var så extremt söt sugen så jag frågade om hon inte hade något gott hemma haha.

En sak har jag lovat mig själv under denna graviditet och det är att inte hänga upp mig på vikten! Jag blir bara deprimerad av att ställa mig på den där vågen så varför göra det? Så länge jag inte ökar en massa i vikt borde jag inte bry mig. Det viktigaste är ju att bebisen mår bra! Blir så arg på mig själv när jag hänger upp mig på vikten och mina bristningar. Hallå säger jag bara, min bebis i magen är faktiskt det viktigaste! Jag höll på att börja stor böla häromdagen när jag gick förbi spegeln i hallen i underkläderna, då syntes mina bristningar! Snacka om osmickrande ljus... Sånt kan jag bli så arg på mig själv för. Jag menar man kan ju offra sitt eget liv för ens barn borde man inte kunna leva med lite bristningar då? Gjorde något dumt imorse och ställde mig på vågen. Men jag fick faktiskt en överraskning. Hade inte alls gått upp så mycket som jag trodde. Men nu har jag bestämt mig att det var sista gången på länge som jag ställer mig där haha. Kanske väger mig precis i nionde månaden bara för att veta hur mycket jag gått upp allt som allt. Så jag vet vad jag har att kämpa mot sen haha.

//Sofie

1 kommentar:

Tova sa...

Låter som en bra inställning, det är ju verkligen onödigt att hänga upp sig på vikten under graviditeten - det går ju liksom inte att göra så mkt åt. Och det viktiga är väl ändå vad som stannar kvar EFTER att bebisen är ute ;) (om ens det - man lär ju få lite annat fokus här i livet då)