09 februari 2010

Hur lyckas folk?

Ha det fint hemma med barn? Jag har ett barn än så länge och detta lilla barn är på allting! Jag gör inget annat än att plocka här hemma. Ställa tillbaka saker, torka bort fläckar, dammsuga etc. Men så fort jag gått därifrån så är en viss herr Gustafsson där igen och river fram... Hittills idag har han lyckats att dra fram allt från Pontus och mitt bord bredvid sängarna, även det som står på dem. Böcker från bokhyllorna ligger omkull kasade överallt, Hugos alla leksaker ligger överallt. Inne på toan har han slängt ner allt han kan hitta i handfatet... Sen har han tryckt ner en massa små leksaker i en av mina prydnads flaskor och jag får inte upp dem där ifrån! Vet i tusan hur han lyckats med det konst stycket asså.

Inte underligt att jag inget hinner göra på kvällarna för de går åt till att plocka och städa undan efter dagen som varit. Helt otroligt ju, någon mer som känner igen sig?

Idag så ska vi iväg och äta lunch hos Pontus mormor vid ett. Ska bli trevligt, var ett tag sedan vi var där. Men nu måste jag ner och ge min lilla huliganunge lite frukt. Börjar kurra i min mage lite och jag antar att det gör det i Hugos också. Blir ju lätt så när man ska gå upp så tidigt på morgonen:)

//Sofie

1 kommentar:

Linda Olsson sa...

Haha! Visst är det snyggt ;) Tyärr åker bara halva min in igen pga 2 bråck, men de ska opereras när bebis är ute. Då får jag ääääntligen tillbaka min gamla navel ;) Hihi!

Kramar