18 februari 2010

Kamp om tandborstning

Hugo har skrikit och haft sig nu på morgonen..Det elakaste en mamma kan göra mot sitt barn enligt honom är nog att borsta tänderna. Herregud! Han öppnar inte ens munnen när jag ska borsta på honom. När Pontus gör det går det bättre. Får väl bli pappas uppgift att göra det helt enkelt:) Förhoppningsvis är det ju bara en fas som går över snart.

Pontus va förövrigt vansinnig i morse. Poker brukar kunna bära iväg på våra skor ibland. Han har aldrig någonsin tuggat sönder någon sko för oss, han tycker bara om att bära på dem. Och nu så kunde inte Pontus hitta sin ena arbetssko..Vi letade i hela huset men vi kunde inte hitta den! Så han fick åka iväg till jobbet i sina "träsko jobbarskor" istället. Mysigt såhär när det är snö ute haha. Det får verkligen inte hända något på morgonen för Pontus för då är verkligen hela hans dag förstörd. Enligt honom i alla fall:) Om inget annat så är det vi andra i familjen som blir drabbade av hans dåliga humör.

Har heldag i skolan idag och Hugo han har dagis. Bäst vi börjar göra oss klara för vi ska ju vara där om en stund. Se om jag kan fånga in min busunge. Just nu springer han omkring och spelar innebandy med två klubbor...:) Det är roligt det:)

//Sofie

1 kommentar:

Noomi sa...

hehe ja men de kan ssäkert stämma.. jag älskar o spekulera i olika teorier :) I våran familj så hare ju stämt faktiskt.. min bror vägde 3995 o jag som e sist vägde mest, 4280 =D

hehe oj nej de förstår jag..vi har bara stora barn på min sida.. farmor vägde runt 5 tror jag o mina syskon barn på 4-4,5 kg o vi i min familj på 4 kg. Så jaa denna unge kanske får efter min sida nu då =) men man får väl försöka o tänka på att det e huvudmåttet som spelar roll o inte vikten.. vad hade Hugo i huvudmått?

Kram