15 februari 2010

Stessigt värre

Blev det denna morgon. Hugo vaknade ju som vanligt runt fem och ville inte somna om. Men tillslut måste han ha gjort det för vi vaknade senare, mycket senare än vad som var tänkt. Orkar inte skriva alla incidenter här men de var många...Herregud vilken morgon, jag är glad att den är över haha.
Nu är det plugg som gäller! Har massa att läsa till imorgon. Så egentligen borde jag inte sitta här men jag måste ju uppdatera lite om läget:)

Igår gick förmiddagen som i en dimma för min del. Natten och morgonen hade ju inte varit så roliga. Men tillslut somnade Hugo om vilket jag också gjorde. När Pontus kom hem från jobbet grejade jag lite här hemma och sen kom Cissi med familj på besök. Mycket trevligt:) Barnen lekte jättebra ihop. Riktigt kul att se dem stoja omkring tillsammans. Inget bråk alls:) Fikade en massa gott fikabröd som Cissi hade bakat också. Sen senare hade Pontus lovat Jocke att vi skulle åka förbi honom en sväng på kvällen. Så där var vi en runda och hälsade på, var längesen vi var där sist så Hugo tyckte det var superskoj att få åka till farbror Joakim:). Fick våfflor där och det var såå gott! Längesedan jag åt det sist. Godast är ju att bara äta dem som de är tycker ju jag, lite hallonsylt kan det få vara på också:)

Nae nu ska jag plugga för allt jag är värd haha. Hoppas hoppas hoppas att jag kommer klara den där skrivningen imorgon. Är en rätt så storskrivning med mycket vi ska kunna.. Så träligt att behöva ha den hängande över sig ifall jag inte skulle bli godkänd. Men nu ska jag tänka positivt och börja läsa till det istället för att sitta här:-)

//Sofie

Inga kommentarer: