20 juni 2011

Äntligen!!

Så sover Leah. En mycket sen eftermiddagslur men vad tusan..Får väcka henne om en stund igen. Envis dotter har jag som inte vill sova. Provade att lägga henne vid tolvtiden men det gick inte. Sen var vi iväg en sväng och på hemvägen trodde jag hon skulle somna i bilen men inte..Nu (efter en flaska välling) sover hon inne i sin säng. Hon var så trött så trött men att det ska vara så vårt att sova när man är så trött. Det är ett mysterium.

Vi hade en hemmadag på förmiddagen. Städade lite och grejade med tvätt och disk. Sen åkte vi iväg en sväng och sorterade sopor! Det gör vi ju inte för ofta. Är väldigt dålig på det där med källsortering. Det borde jag bättre mig med.

Sen blev det en sväng förbi Tina och Zebbisen. Jag beställde hem 4 klänningar från Nelly för ett tag sedan och så var det en som inte jag kunde ha som Tina var intresserad av. Så den var vi och lämnade där:) Eller det var 3 klänningar som jag inte kunde ha eller som inte passade.. Så nu har jag varit duktig och lagt ner de andra 2 i returpåse som jag bara ska komma ihåg att skicka iväg också.

Nu ikväll är det massa som borde bli gjort. Laga mat, promenad med Poker, träna på gymmet och så klippa gräsmattan. Hmm får se i vilken ordning vi gör det i. Gymmet ska jag bara till och så måste jag ta mig en promenad också. Gräsmattan är lite prio också då bara halva är klippt och det ser ju inte så kul ut precis. Och så borde Pontus verkligen få greja inne i badrummet. Vill så gärna ha det klart!!!! Är ju bara "små fix" kvar så det borde ju inte ta så lång tid..

Som sagt våra kvällar försvinner i ett nafs. Vet inte när vi satt och kollade på TV en vardagkväll sist...

Ja just det! Storhandla mat måste vi också göra idag. Och nu precis ringde jag till Pontus och kom på att han borde göra dörrlisterna till badrummet på jobbet innan han kommer hem..Ja saker och göra finns det gott om i vårt hem. Någon som är intresserad av att klyva den sista veden så hojta bara till så fixar vi det:)

//Sofie


1 kommentar:

Ida sa...

Dessa jäkla måsten. Vad trött man blir ibland. Man vill ju bo i hus men ibland blir jag så less på att det slukar så mkt tid. Nu är jag mammaledig och har svårt att hinna med allt. Hur ska det då bli när jag börjar jobba... Hoppas att du fick din tid på gymmet och promenaden med Poker.
Kram Ida