15 juni 2011

PyttiPanna

Skulle laga till lunch och det blev inget mer avancerat än pyttipanna. Är det någon som har bra lunchtips? Jag hatar att stå och laga mat 2 gånger om dagen. När Pontus kommer hem från jobbet vid halvfem så vill han gärna ha lagad middag. Och det passar mig bra att äta då också. Men barnen (ja och även jag) behöver ju få i oss något vid lunchtid. Och det är inget roligt att göra värsta måltiderna två gånger på en dag.. Tips någon?

Annars så har vi varit iväg till vårdcentralen en sväng nu på morgonen/förmiddagen. Hugo har en massa utslag på kroppen som vi inte vet vad det är. Trodde först det var vattkoppor men det är det inte kom vi fram till. Utslag på barn är tydligen väldigt svårt att specificera. De kan tydligen få utslag och ibland kan det vara virusartat och ibland kan det ha i samband med om de haft feber etc. Men Hugos märken trodde de var någon typ av bet. De kliar ju och är i olika storlekar och är utsprida över hela kroppen. Hmm..Hade det inte blivit bättre på fredag eller om det blir värre får vi återkomma.

Leah fick vara och leka hos Zebbisen undertiden jag och Hugo var iväg. Skönt att hon fick vara där då det blir smått kaotiskt när man ska ha med sig båda barnen och det innefattar massa väntetid och man ska kunna prata med en annan vuxen:) Tina och Zeb kommer förbi en sväng ikväll också. Eddie jobbar eftermiddag och Pontus ska greja med veden så vi hade inget att göra nån av oss:)

Nu ska jag röja efter mina barn som har lämnat spår efter sig från lunchen. Får väl ställa mig och diska igen. Tredje gången bara idag. Har jag nämnt att jag hatar att diska?

//Sofie

1 kommentar:

Tina sa...

Jag har skärpt mig när det gäller lunch och kommit på att omelett, pannkakor, färdiga hambugare med bröd och korv med bröd är perfekt lunchmat som faktiskt även går supersnabbt att laga ju..