27 juni 2011

Soligt väder idag

Barnen Gustafsson sitter så snällt ute i sandlådan och leker tillsammans. Då passar morsan på att blogga lite från altanen:)

Pontus och hans pappa är i full fart med att laga vårat tak. Egentligen borde hela taket bytas men då tid inte finns denna sommar så får vi ta det nästa.. Har massa som ska bli gjort denna sommar. Vi ska få taket klart, badrummet (om det någonsin kommer bli klart), låna grävmaskin och gräva upp allt vi inte vill ha kvar i trädgården och köpa en massa massa jord och så en massa massa gräs. Sen måste Pontus göra klart alla grindarna och sen borde även staketet målas... Därtill ska man ju hinna med en massa roligheter och för att inte tala om jobba. Jaja det rer sig nog. Får ta lite i taget. Skulle vilja hinna måla altanen och alla andra bruna detaljer på vårt hus men det får definitivt bli till nästa år.

Har annars suttit och betalat massa räkningar. Inte så roligt men nödvändigt. Sen var jag iväg en sväng medan Pontus och hans pappa hade kaffepaus i arbetet. Jag var förbi min chef och grejade angående lönerapporten. Men nu är det löst så nu hoppas jag lönen kommer in på kontot som det ska:)

Ska laga till lite lunch till arbetarna. Flygande Jacob blir det idag. Sen vet jag inte. Eventuellt att vi skulle träffa Maria en sväng men det kan bli tajt med tid då hon skulle iväg vid 16 tiden och vi nog inte kan komma här hemifrån än på ett tag. Vi får se hur det blir.

Ha en skön solig dag allihopa! Nu ska jag jaga Leah som tänker gå in med hela sig full av sand.

//Sofie

Inga kommentarer: