22 juni 2011

Böcker om inredning

Alltid när jag är hemma hos mamma brukar jag plöja igenom hennes alla inredningstidningar. Mamma köper flera av de bättre inredningstidningarna. Själv är jag för snål för att köpa dem haha. Usch de kostar ju lika mycket som en bok ju! Därför brukar jag istället passa på att shoppa böcker om inredning istället när jag hittar något som verkar intressant. Roligare att lägga pengar på en hel bok än bara en tidning, så resonerar jag:)

Kul med alla olika typer av inredningsböcker tycker jag. Så roligt att kolla på alla fina bilder om inget annat:) Är det någon som har tips på någon bra bok? Såg i Susannas blogg för ett tag sen att hon skrev om böcker om inredning också. Har letat lite på nätet och det finns ju så mycket! Alldeles förmycket:)

Bilden visar mina favorit böcker. Den längst till vänster köpte jag häromdagen på ICA Kvantum:) Riktigt fin bok med massa bra tips! Sånt gillas:) Anna Örnberg har gjort många fina böcker.

Det som är bra med inredningsböcker är just att man bara kan sitta och bläddra i dem. Passar perfekt när man har småbarn som avbryter en hela tiden så fort man grepar taget om en bok.

//Sofie

Inga kommentarer: