14 juni 2011

Regn och sol

Ja vad är det för väder idag egentligen? Regn och så lite sol..å så lite regn ingen för att sen ska det bli soligt igen. Hmm..Svensk sommar kanske?

Dagen här började dåligt. Med en nattsömn som inte bestod av så mycket sömn. Hugo vakna, katten jamade, Hugo vaknade igen och får komma upp till oss och där har har legat och sparkat sin stackars mamma i ryggen. Leah vaknade med men då gick faktiskt Pontus upp. Och så tyckte Hugo det var morgon redan kvart i fem och blev vansinnig när det inget barnprogram sändes vid den tiden.

Men men mamma kom tidigt hon också för jag skulle vara på jobbet halv sju. Väl på jobbet gick det riktigt bra. Var en kort dag och sen efter det var jag tvungen att bege mig så jag kunde fixa delegering för att få ge medicin..Så nu när det ordnat (halvt i alla fall) vilket är skönt!

Mamma hade gjort fläskfilégryta till lunch och det var inte fy skam. Hugo sover en stund på soffan nu. Kan ju han behöva efter natten som var...

Nu ska jag ta min dotter som inte alls tycker mamma ska sitta vid datorn. Det har tagit mig 40 minuter att skriva det här inlägget bara...

//Sofie

Inga kommentarer: