29 juni 2011

Biltema

Denna dagen har gått i ett den också. Till och börja med hade jag personalmöte på jobbet vid tiotiden.Inte allt för jobbigt då vi satt ut i det fina vädret och åt jordgubbar:) Sen bar det av till Linköping och Biltema för min del. Svärfar och Pontus grejade med taket och svärmor var hemma med barnen undertiden.

Att åka in till stan när det är typ 30 grader varmt ute är ingen hit. Men jag var tvungen att köpa ett nytt hjullager till volvon vår och så var det lite andra saker till som behövdes till taket. Hade även en lista med grejer till Pontus föräldrar på grejer som de skulle ha.

Bar även iväg in till Ikanohuset då jag bara var tvungen att hitta en bikini. Och till slut lyckades jag hitta en. Hittade även några sommaplagg till Leah och två tshirts till Pontus (han köper ju aldrig något själv så det var på tiden att han fick något nytt till garderoben).

Nu snart ska vi åka iväg igen. Blir en tur till Pontus föräldrars båt. Det skulle även serveras kvällsmat där så det tackar vi inte nej till en kväll som denna.

//Sofie

Inga kommentarer: