16 juni 2011

Nu sover mina trollungar

Hugo och Leah för nästan ett år sen..Tjockis Leah är 3 månader och Hugo inte ens 2 år fyllda.. Mina fina ungar!

Nu sover både Hugo och Leah. Lite bestyr när man är själv hemma på kvällarna. Den här veckan har ju gått i vedens tecken för Pontus. Har knappt sett honom alls. Eller jo det har jag ju men knappt pratat med honom.. Och ikväll hade han fotbollsträning som han ju bara inte fick missa. Kul kul..Ännu en kväll själv hemma med mina små. Inte för det gör något tycker mer det blir ensamt och inte ha Pontus här också. Roligare när hemma familjen kan umgås på kvällarna. Men men de kvällarna kommer de också:)

Jag har massa att stå i. Men vart är orken? Borta. Som Hugo skulle ha sagt.

Idag när vi gungade så gungade Hugo upp till Obelix i himlen. De åt glass. Obelix åt mest:) Haha han är så go med sina tankar och funderingar. Jag har funderat på att skaffa en bok och skriva upp alla fina, roliga, kloka ord som kommer ur barnens munnar. Ja Hugos är det väl i första hand jag tänkt då Leah mest säger korta små ord:) Men hon lär ju också börja med sina funderingar och det kan vara något fint att spara. Är ju inte så duktigt på att göra album och sånt. Är glad när jag kommer ihåg att skriva i deras "första året" böcker. Men en bok med alla deras kloka citat som de kan få när de är stora. Det vore roligt att ha.

Nu ska jag smyga in och stänga av cd:n i Hugos rum.Han vill alltid lyssna på Klas Klättermus innan han somnar. Nu sover han och jag orkar inte höra på skiten mer:)

//Sofie

1 kommentar:

Sandra sa...

Klas klättermus är inte skit! Lyssnade på den i minst fem år av min barndom, hela tiden... Han äger!