25 juni 2011

Hard work work!

Nu så! Tid att skriva lite här också:) Sitter faktiskt på jobbet och har rast. Började jobba idag vid 12 och ska ha natten så jag går hem vid 10 imorgon.

Midsommarafton var kanoners! Så himla trevligt. Det var vår lilla familj som var hemma hos Emma, Pär och deras Hugo. Tina, Eddie och Zeb var också med och sen när vi skulle grilla dök Gunnar upp också. Tanken var att det skulle varit ett gäng till med folk men de fick olika förhinder så det blev vi som firade midsommar tillsammans:)

Hade en supertrevlig midsommarafton. Den innehöll allt både sill, nubbe, promenad med övertrötta barn i barnvagnar ute i spöregn, kubbspel, jättegod jordgubbstårta, grillat ja allt för en bra midsommarafton. Vi gick över till dem vid 13 tiden och var hemma runt halvtolv på natten. Leah höll ut längst av barnen och somnade först vid 23tiden. De var så duktiga alla barnen. Lite gnälligt ibland men annat hade ju varit konstigt:)

Bilder kommer men det får jag ta imorgon när jag har kommit hem:) Sen är min långhelg av jobb över och jag är ledig, ja fram tills nästa helg. Money money. Det är gött det. Skönt att få börja jobba igen och tjäna lite egna pengar. Inte bara dras med mammapennig och som tidigare studiemedel, en riktigt lön känns bättre:)

Nu ska jag återgå till mitt jobb. En lite snabb uppdatering om helgen i alla fall.

//Sofie

Inga kommentarer: