19 juni 2011

En gnällig liten dotter

Leah är inte piggelin. Hon är förkyld, snorig och hes. Nu hoppas jag hon somnar inne i sin säng. Hon hade lite feber så jag gav henne alvedon så hoppas att det hjälper.

Igår var vi ute hos Pontus föräldrar hela dagen. Pontus hade fotbollsmatch så vi var där och väntade på honom lika gärna som att sitta ensamma hemma. Lille Larzon han var så söt så söt! Hundvalpar är ju speciella:) Helt underbart fina. Hugo och Leah tyckte också det var skoj med en hund som var i deras storlek. Och Hugos nalle luktar numer Larzon:)

På kvällen när vi kom hem och barnen sov hade vi filmkväll framför Zeb Macahan. En redigt bra västenserie:) Kommer ihåg att jag såg på det för massa år sen så det var kul att se på det igen. Vi har hela första säsongen. Vi såg pilotavsnittet igår (två timmar lång) och fortsätter vädret vara som nu så blir det kanske ett till avsnitt i eftermiddag. Innan dess måste det städas.

Pontus och Hugo ska iväg och hjälpa Krille med hans båtmotor så det blir väl jag som får stå för städandet...:P Bara Leah vill sova vill säga. Annars blir det inte mycket gjort med tanke på hur hon mår.

Bilder får jag lägga upp lite senare då jag sitter vid "fel" dator för det:)

//Sofie

PS: Yes! Docksängen fanns kvar igår, så nu är den min! Eller ja Leahs:)


Inga kommentarer: