23 juni 2011

Trivselkväll

Så här mysigt hade vi det igår kväll när vi var på trivselkväll upp i Stoeryd här i Tranås. Mamma, Hugo, Leah och så Linnéa som också var med oss:) Vädret hade vi faktiskt med oss då det blev riktigt varmt och skönt framåt kvällen.
Det anordnades skattjakt och skatten var massa massa massa kexchoklad som gömts i området. Gick väl sådär för oss. Men med lite hjälp hittade även Hugo ett par. Det var ju några större barn som roffade åt sig allt de hittade och tog ingen som helst hänsyn till att det var mindre barn med som också ville ha. Men som sagt sågs det till att alla fick något så det var ju toppen:) Leah fick också provsmaka en bit av skatten vi hittade.
Leah tillsammans med faster Sandra. Det var hennes företag Din Bostad som arrangerade alltihop. Jättetrevligt hade vi det. Det bjöds även på fika och musikunderhållning och sen var det även musikfrågesport för de som ville vara med.
Hugo och Leah passade på att gunga lite tillsammans med mormor i lekparken som låg precis bredvid.
Det bjöds även på tipspromenad. Hugo och Linnéa var så duktiga. De vann till och med pris för de var så duktiga. Hugo var så säker på frågorna att han till och med svarade innan vi hunnit läsa dem, inte dåligt va?
Jag, Hugo och Leah. Leah hade mycket spring i benen. Jätteskoj att springa omkring med massa folk och roligheter omkring sig. Tur mamma var med för jag hade inte orkat stanna så länge om jag åkt själv med barnen. Pontus han var hemma och grejade med veden undertiden...Snart, snart så är vi nog klara med den också:)

//Sofie

Inga kommentarer: