22 juni 2011

Det finns ärliga och snälla människor där ute i världen

Idag gjorde jag en väldigt jobbigt upptäckt. Min plånbok var borta! Letade överallt och kunde inte hitta den. Gick igenom i huvudet när jag hade den sist. Det var i går kväll efter att jag och barnen gått våran promenad då stannade vi till på Lidl för att köpa flingor som Hugo ville ha till kvällsmat.

Jag åkte in till Lidl idag och hörde om de möjligen hittat plånboken eller om någon annan kanske lämnat in den? Men icke. Hörde då med Pontus så jag kunde låna hans kort för jag behövde köpa lite gott att dricka på systemet till midsommar (något alkoholhaltigt kan ju vara gott jag som aldrig annars dricker). Men ja tjena. Jag hade ju inget leg med mig. Jag får alltid visa leg på systemet. Det har hänt en gång att jag inte behövt det. Det var precis när jag fyllt 20 och jag var höggravid med Hugo. Skulle in och köpa en flaska Whiskey till Pontus. Då behövde jag inte visa något leg haha.

Jaja vi åkte till systemet tillsammans jag och Pontus då han ändå hade lunchrast. Pontus fick köpa ut till sin stackars sambo:) Där inne i affären somnade barnen bus i vagnen så då tog jag mig en riktigt långpromenad undertiden. Passade på att ringa och spärra kort undertiden. Och precis efter jag lagt på luren så ringer det ett okänt nummer. Då är det en snäll farbror som har hittat min plånbok! Åhh lycka! Det är lycka på riktigt det:) Gud så glad jag blev! Han möte upp mig inne i stan så jag fick tillbaka plånboken och allt var kvar där i. Tänk att det finns så snälla människor! Så tusen tack till dig som åkte i en volvo med loggan"www.aventyrsguiden.se". De är bra folk som jobbar där:)

//Sofie

Inga kommentarer: