28 juni 2011

Livet på en pinne

Hade en jättebra förmiddag. Först fixade jag delegeringen (sköönt) sen gick jag och barnen över till Emma. Vi gav oss ut på promenad i värmen. Kanske inte det smartaste draget men det var skönt när vi kom tillbaka:)

Efter vi varit där och Pontus och hans far grejat på taket hela dagen så följde jag och barnen med svärföräldrarna ut på sjön. Pontus hade fotbollsmatch mohaha. Nej då men det var typ det bästa av det bästa. Att åka ut på sjön. Tror Pontus var lite avundsjuk när han släppte av oss vid båten:)

Hade en kanonkväll ute på sjön. Stannade till och badade och åt kvällsmat. Leah var helt galen i vattnet. Hugo gick och plaskade i kanten och vattnade gräset:) Tyvärr hade jag inte kameran med mig. Riktigt synd då en naken Leah som sitter och plaskar i vattnet med en solhatt på huvudet är typ det gulligaste i världen. Ja och så en Hugo som går och vattnar vattnet med en vattenkanna. Det är också en av de gulligaste sakerna i världen.

Hugo ville sova över hos farfar och farmor så han är där inatt. Han tycker om att sova borta. Och helst själv utan Leah:) Stora killen ju!

Pontus och jag sitter och kollar gamla avsnitt av Kvarteret Skatan nu men jag tror det blir sängen mycket snart då vi båda är väldigt trötta. Värmen tar på en så att säga.

//Sofie

Inga kommentarer: