26 juni 2011

Huvudvärk

Huvudet värker så jag fattar inte redigt vad jag gör här framför datorn egentligen.

Leah sover och Pontus håller på och lägger Hugo. Själv blev jag just klar med världens tvätthög. Dagen har gått i ett. Kom hem från jobbet vid 10tiden och då klädde jag om och gav mig ut i trädgården för att klippa gräset till en mer lagom nivå. Bara det att jag hann lite mer än halva gräsmattan innan gräsklipparen la av. Jaha. Pontus ska laga den men han behövde en svets till det så förhoppningsvis kan han och Krille få ihop den imorgon. Inte så kul när bara halva trädgården är klippt.

Sen bar det av hem till mamma och fira henne. Fick så mycket god mat. Både grillat, efterrätt, och sen födelsedagstårta till kaffet. Känns som jag ätit typ 5000 kalorier idag.. Pontus och jag tog oss en hundpromenad så lite har jag rört på fläsket i alla fall.

Efter vi varit där åkte vi ut till Asby då Pontus hade träning med rodden. Jag och barnen var hemma hos svärmor och gosade med Larzon. Så stor han blivit bara sen sist vi såg honom! Små hundvalpar växer så det knakar verkligen.

Kom hem lite senare och så skulle barnen ha gröt innan sänggående så ja..Det här med rutiner är lite ur balans för tillfället känner jag. Men men. SOMMAR! Det är det ju bara en gång om året:)

Nu ska jag och min huvudvärk gå och lägga oss.

//Sofie

Inga kommentarer: