14 juni 2011

Sov du lilla barn!!

Våra barn vill inte sova ikväll. Kan det bero på besök av både farfar och faster kanske? Pontus pappa har varit här hela kvällen och hjälpt till med vedhögen. Det är en seg hög som inte vill minska i första taget, men det bara växer i den andre änden och tur är ju det:)

Jag har gjort två väldigt nyttiga saker idag.

1. Jag har rengjort vår dusch! Det var välbehövligt. Så välbehövligt att inte ens all skit lossnade...

2. Jag har (nästan) sorterat klart bland alla bilderna på datorn och hårddisken. Det tar sin lilla tid må ni tro. Och från och med nu lovar jag mig själv att alltid sortera in alla bilder jag lägger in i datorn i rätt mapp från början..Det underlättar livet så mycket. Sen lovar jag att aldrig någonsin under några som helst omständigheter döpa massa mappar till "blandat", "måste sorteras", "allt möjligt" etc. Värdelösa namn på mappar och ännu mer värdelöst när det inte är sorterat...

Nu ska jag umgås med min sambo och sen blir det sängen. Vi är båda två helt slut. Måste bara diska först då den där gubben/tanten som skulle komma och laga vår maskin inte kom idag!! Den här lilla meningen är riktat till dig du okände person som inte dyker upp och lagar vår diskmaskin: JAG HATAR DIG!

//Sofie

Inga kommentarer: