01 juni 2011

Godmorgon Juni!!

Juni allaredan, vart tog maj vägen?

Leah är fortfarande gnällig, äter dålig och är allmänt dålig i magen. Kan det vara så att det faktiskt är tänder som spökar? Men så här har hon aldrig varit innan då gaddarna varit på väg upp.. Hmm bara hon piggnar till för på fredag ska vi åka bil i flera timmar och då vill det till att hon är piggare annars vet jag inte hur det ska gå.

Onsdag idag men det känns nästan som fredag då det vankas helg. Idag skulle jag verkligen behöva åka in till Linköping igen. Dels för att byta klänningen jag köpte när Tina och vi var inne i fredags. Den var ju alldeles för stor. Jag provade den inte då jag hade en skrikig Leah i famnen men jag frågade tjejen i affären och hon trodde att den skulle passa perfekt. Tog storlek Medium för hon sa att de var små i storlekarna..Eller inte. Den tjejen kunde inte sitt jobb.

Sen måste vi verkligen få tag i en doppresent till Nayla. Hade tänkt ut värsta bra men då det inte stod något om leveranstid på hemsidan vågade jag inte klicka hem den...Tråkigt om vi inte skulle få den i tid tills på fredag menar jag. Och så en studentpresent till brors min skulle också sitta fint om jag kunde hitta en. Tips på bra present, någon?

Nu åter till kaoset här hemma. Se om jag lyckas ragga barnvakt för en stund så jag kan åka in och göra alla mina ärenden. Vill inte åka in med barnen, då lär jag inte få något av det jag ska gjort.

//Sofie

Inga kommentarer: