17 juni 2011

Gräsklipperi

Min fredags dejt blir med gräsklipparen. Så roligt! Ännu en kväll utan min fina sambo. Han lär säkert ha somnat när jag kommer in om ett par timmar. Han har ju gått upp innan 04.00 i ett par veckor nu.. Och nästa vecka skulle han fortsätta börja tidigt på jobbet så han lär ju vara lagom trött när hans semester/pappaledighet börjar:)

Annars så drog jag och barnen hem till mina föräldrar efter Sarah varit här och hämtat Emma. Fick god lunch och sen även glass med jordgubbar, inte helt fel:) Var en sväng ute i spiksborg också. För er som inte vet är det mammas föräldragård. Var på skattjakt uppe på bovind där allt från mormor/morfar och farmor/farfar finns sparat. Ja och lite till..Kom hem med några fina saker. Kan lägga upp bilder sen:)

Efter Hugo fått åka traktor med morfar och vi andra gått en liten promenad så åkte vi hem. Pontus gräddade pannkakor till kvällsmat och jag och Hugo fick åka in en snabbsväng till Lidl då det så klart var lite saker som saknades i kylskåpet hemma.

Nu har Hugo fredagsmys framför Chuggington och potatisskruvar som han valde i affären. Klart lillpojken får det när det är fredag:)

Nu ska jag vara hurtig och klippa gräset.

Ciao!!

//Sofie

1 kommentar:

Ida sa...

=) Caroline kommer att ha lite saker billigare i butiken än på webben eftersom frakten är så dyr, tur för oss som bor nära.

Vilken kämpig vecka du måste ha haft nu när Pontus både jobbar och fixar med ved. Känner själv hur trött man blir av att alltid vara själv med barnen. Det är ju inte som på ett jobb där det funkar att ta en naturlig rast.

Avis jag blir på dig som kan hämta smått och gott hos släktingar. Jag har redan rensat det jag vill ha hos min mamma och har ingen annan att plocka från=)

Ha en underbar helg.
Kram Ida