16 juni 2011

Förkylda barn

Både Hugo och Leah är inte helt piggelina. Det verkar som det var de som fick mitt halsonda som jag hade i går kväll... Nu sover de båda två så jag hoppas de är piggare när de vaknar. Sömn är ju ofta den bästa medicinen. Med det kan ju vara lite svårt att förstå när man är liten, att sova är det bästa.

Jag har jobbat några timmar nu på morgonen. Hugo var sin sista dag på dagis så nu har han sommarlov:) Leah var och busade med kusin Emma undertiden.

Det är lite små sorligt att Hugo inte kommer gå kvar på sin fina dagisavdelning längre. Har verkligen trivts så bra där med både barn och personal. Nu blir det Leah som kommer gå där och Hugo får flytta över till den större avdelningen. Kommer nog bli bra det också men det känns så tråkigt då vi trivts så himla bra med den avdelningen han går på nu.Vår stora kille som inte längre går på småbarns avdelningen, tiden går såå fort!

Angående klädbytarpartyt så hade jag tänkt mig kvällstid och egentligen hade jag tänkt en kväll för bara oss tjejor men god mat och dryck. Men såklart är det ju roligare att man kommer med barn än att man inte kan komma alls:) barnvana är vi ju allihopa som kommer:)

Nu ska jag ta tag i disken som jag struntade i igår... Usch det är inget roligt. Och ännu tråkigare blev det när vi ringde och skulle höra vart reparatören höll hus och de meddelade att de inte skulle komma innan tisdag nästan vecka! Pontus ska åka och skälla på dem på sin lunchrast. Tänker aldrig mer köpa varor där om de inte håller vad de lovar. Dålig stil.

Diska diska diska det är vad jag ska göra nu... Vi avslutar med ett usch för det är vad det är. Usch.

//Sofie


Inga kommentarer: