22 juni 2011

En liten sovmorgon

Barnen sov till 8 idag! Jippi! Så skönt. Eller nja. Jag har ju en lustig förmåga att fast mina barn sover längre än vad de brukar så vaknar jag ändå vid deras vanliga "vakna upp tid" och sen ligger jag på spänn och väntar på att de ska vakna, för det vet jag ju att de gör snart. För de vaknar ju alltid vid den här tiden. Eller inte.. Men det är skönt att få ligga och dra sig i sängen lite mer än vanligt i alla fall:)

Onsdag i dag vilket innebär att imorgon drar jobbet igång på allvar för mig. Kommer gå bra. Hoppas jag.) Jag tycker alltid det är vemodigt att jobba på sommaren men så vet jag ju att bara man kommer in i det så går det så bra så. Hoppas på att jag kan få ett fastjobb snart så jag också kan få vara ledig på somrarna med mina barn.

Har just tryckt i mig och barnen frukost besående av lite allt möjligt. Ägg, fil, macka, mjölk, flingor, falukorv (?) och annat... Orkade inte bråka med gröten idag. Hugo fick välja fritt och då blev det blandad kompott.

Nu ska jag röja undan här innan vi startar dagen på allvar. Promenad står på schemat och sen får vi se. Ikväll (om vädret inte är dåligt) ska vi på trivselkväll upp i Stoeryd. Skattjakt för barnen och lite musik skulle det bjudas på. Hoppas på att vädret håller sig på topp bara!:)

//Sofie

Inga kommentarer: