29 november 2008

Baka baka liten kaka

Gjorde ett fint hjärta till världens bäste vovve:) Men han får nog inte äta det för då blir hans mage nog inte så glad...
Alla pepparkakorna
Tröttnade på de vanliga formarna så jag gjorde egna HUGO- kakor
Pontus fina hjärta gick tyvärr sönder i bilen hem..Tur att mitt riktiga hjärta är helt och slår för bara honom!! ( ja och för mina andra favorit pojkar såklart)

Det blev en massa pepparkakor bakade igår, trots Hugos alla försök att avbryta baket så att alla bara kunde sitta och gosa med honom:) För han var nöjd så fort vi ägnade honom all uppmärksamhet men om vi la ner honom eller satte honom i babysitttern så skrek han...sen tillslut blev han så trött men tror ni han sov? Nej...efter några timmars skrik och gnäll så somnade han i bilen påväg hem och sen sov han rätt så bra under natten.

Jocke tittade även förbi en stund och bjöd på lunch, et blev revbensspjäll. Var jättelänge sedan jag åt det men det var jättegott. Haha Jocke har alltid oturen att träffa Hugo när han är på sitt gnälliga humör. Han trodde nästan vi hade manipulerat tackkortet från dopet för på det kortet så skrattar Hugo:P Men men på eftermiddagen så kom Sandra och gjorde oss sällskap i baket och efter att Pontus slutat jobbet så kom även ha ut en sväng. Då åt vi kräftsoppa (världens goaste!!) och sen fikade vi lite på de nya pepparkakorna. Det är tydligen helgerån att säga så här enligt Pontus men jag tycker faktiskt bättre om köpta pepparkakor än hembakta... Det är nog det enda som jag gillar bättre köpta när det kommer till kakor och sånt men Pontus kan inte förstå hur jag kan säga så:P Fast det är väligt kul att baka pepparkakor och visst är de hembakta goda de med, bara inte lika goda som de köpta haha:-)

Inga kommentarer: