30 november 2008

Helgen som varit

Oj vad denna helgen gått fort.. igår så var jag i Boxholm och träffade Maria, Pontus jobbade så då åkte jag och mina pojkar in dit. Träffade även pappa men mamma hon jobbade så henne hann vi inte träffa. På kvällen så var vi, Sandra, Krille och hundarna hos Sarah och åt lite mat det var jättegott. Så gott att vi alla låg helt utslagna i Sarahs vardagsrum efter vi ätit haha. Denna dagen så har vi varit vid huset och mätt och grejat lite. Pontus chef var med oss ut och hjälpte oss skissa upp köket och hur det ska bli bäst att göra det. Tror det kommer bli kanoners, Pontus han är ju så uktig och noggrann av sig:-) Nu håller Pontus på och sätter ihop en ny underdel till bordet som vi haft i hallen. Bordskivan är jättefin som han gjort när han gick på gymnasiet men underdelen var så ful! Den var tagen från något annat soffbord och det passade verkligen inte ihop... så nu har Pontus byggt en annan del.

Hugo blir ju hela 4 månader idag också!! Så det firade vi med att han fick smaka "smakpotioner" idag för första gången. Han tyckte det var sådär..han skrek bara först när han fick det och sen tuggade han bara runt det i munnen en massa, han fick nog mer på kläderna än i munnen..:) Men han kommer förhoppningsviss tycka om det ju mer han får äta det.(Och lustigt vore det ju annars han är ju en Gustafssonare haha). Ska faktiskt vara duktig och göra egen mat till honom, jag menar det är ju jätteenkelt ju! Och man vet vad han får i sig, inga konstigheter eller E- ämnen här inte... För det lär han ju säkert få i sig ändå för eller senare:P Vi var även på julskyltningen här i Tranås idag. Vi möte upp Krille, Sarah, Sandra och lilla Äzca nere på stan och så gick vi en sväng där. Det var helmysigt med alla ljusen som är i träden längst hela långa storgatan. (Haha Pontus mormor kan verkligen inte förstå vad det ska vara bra för att ha så mycket ljus tända, hon ser verkligen inte det fina i det). Efter vi varit på julskyltningen så åkte vi hem till oss och åt lussebullar och pepparkakor. Dyra lussebullar var det... jag har ju inte hunnit baka några egna ännu så vi gick in på ett bageri och köpte 5 st och det gick på nästan 70 kronor!! 67 eller vad det nu var mer exakt.. dyra bullar men som tur är var de goda:)
Nu ska jag pussa på mina pojkar och sen gå och lägga mig.

PS: Hugo sov enda till halv tio idag!!!! Det har ALDRIG hänt tidigare! Han vaknade vid fem och fick mat sen somande han om. Började gnälla lite vid sjutiden men jag lätt honom ligga kvar och han somnade om igen! Var bara tvungen att skryta lite om hur duktig min son faktiskt kan vara:-)

Pontus sitter och skruvar dit den nya underdelen
Mumsig mat.. Morötter och plasternacka
Åhh så gott jag tycker det är:)

Inga kommentarer: