03 november 2008

Ylande hundar

Herregud jag tror jag dör!! Hunden som bor ovanför oss har ylat hur länge som helst, säkert i flera timmar nu...Och Hugo skrek som jag vet inte vad och Poker blev helt uppstimmad av att höra på hunden ovanför som lätt hela tiden. Så vi har varit ute på en 2 timmar lång promenad nu för att få Hugo att kunna somna och Poker att lugna ner sig. Men vad möts man av när jag kommer hem om inte att hunden fortfarande håller på att yla där uppe..och inte nog med det hunden nedanför oss är också på G och skäller. Herregud bara en tidsfråga ju innan Hugo vaknar, igen... Så nu har jag faktiskt ringt och klagat hos hyresvärden (Sandra haha). Tycker verkligen inte om att klaga men ibland måste man ju faktiskt få göra det. Ägarna kanske inte ens vet om att hundarna låter när de är själva hemma? Poker tror vi sköter sig rätt så bra när han är själv hemma, än så länge har vi inte fått några klagomål iallafall:P Han skäller ju knappt när vi är hemma, möjligen om det ringer på dörren när han sover då kan han vakna med ett ryk och börja skälla lite. Men bara tills vi öppnar dörren.. Nej asså jag blir idiot snart av att sitta och lyssna på detta jävla ylande. Poker bryr sig iaf inte längre, och inte Hugo heller verkar det som. Bara jag som får damp på det haha.

Och vet ni vad? Vår vagnjävel som vi köpte i förra veckan har vi redan upptäckt fel på. Vagnen drar åt höger hela tiden när man är ute och kör så man får liksom hålla emot, skitjobbigt i längden ju. Speciellt när man har en Poker i kopplet också. Ska ner till affären och klaga sen (fan va jag klagar idag..inte konstigt att jag är på dåligt humör) efter att vi varit på BVC, ska dit vid 13.00 tiden idag. Nej nu ska jag ta mig lite lunch innan Hugo ska ha sin. Knäckemacka med ägg och ett äpple blir det:) Som sagt så lever jag ju mitt nya nyttiga liv nu, jag ska se om jag kan göra några situps också, några är ju bättre än inga eller hur?

Nu över till ylandet och lunchen
Over and out för denna gång.

1 kommentar:

Anonym sa...

Okej, jag får väl leva med att det är till mig du ringer och klagar, men nu har vi avlivat hundarna... Nej, självklart inte, men meddelat ägarna! (och om du inte redan visste det så löper de, alltså hundarna, inte ägarna)