10 november 2008

Det regnar!!!

Har just kommit in från en regnig promenad...blev bara en kortis för jag orkade verkligen inte treva omkring med barnvagn och hund i spöregn. Har fortfarande inga bilder från dopet att visa, men jag har sett alla korten som Sandra och jag tog och man kan ju tro vi är rena mästerfotograferna särskilt visa bilder är såå snygga:-) Nu känner jag för att bara krypa upp i soffan med en stor godispåse och titta på HippHipp, men jag lever ju mitt nya nyttiga liv och å passar inte godis så bra in:P Eller vad säger du Sandra? Hmm kanske ska ta och slå en signal till Hannah istället?

Igår var det ju fars dag och Hugo gav en jättefin present till sin pappa:-) ska ta en bild så får ni se vad det var för något fint. Vi var också ute i Asby och åt middag igår, det var såå gott!! Potatisgratäng med kotletter till och äppelmos. Och chockladpudding med grädde till efterrätt, kan ju inte bli smaskigare än så:)
Tidigare på dagen så var Jag, Pontus, Krille, Sarah, Hugo och hundarna ute på en promenad i skogen. En medelpromenad på en timma eller något, men den kändes bra mycket längre för det började ju naturligtvis regna på oss... Idag har jag inte så mycket planerat..Bör egentligen ta i tu med lägenheten för jädrans vad det ser ut här. Men jag ORKAR inte!!! Inte nu... ska ta och skriva lite tackkort tror jag, så jag har sjort någon nytta iallafall:)


Denna tjusiga mugg fick Pontus. Det står en sån fin text inuti den,är det någon som ser vad?:)

Inga kommentarer: