18 november 2008

Ingen sömn

Usch vad Hugo har blivit jobbig när det kommer till nätterna..han sover sämre än någonsin! Eller sover och sover han är ju vaken hela nätterna och är såå snällig på morgonen.. Sen sover han en stund mitt på dagen är sen vaken hela eftermiddagen och somnar vid femtiden igen. Sen vaknar han vi nio-tio tiden på kvällen och vill ha mat å sen kan han sova till ett-tvåtiden men sen är han vaken och vill inte sova mer! Usch vilka hemska rutiner han har fått..Så svårt att få honom att vara vaken också, för sover Hugo så sover han som en stock...Synd att han inte kan göra det på nätterna bara:P

Igår så gick det någorlunda bra inne hos läkaren i Eksjö..Fick sitta och vänta ett bra tag men sen så blev jag iaf ordentligt undersökt vilket kändes bra (eller snarare ont så som hon tryckte:P). Hon var nästan säkert på att det hade med amningen och mjölken att göra men för att vara på den säkra sidan så ska jag få en remiss in till Nässjö och mamografi. Usch jag hatar verkligen att vara på sjukhus... Sist jag var där var ju när vi var på BB men även då gillade jag inte heller att ligga där. Kan ju bero på att personalen inte var något vidare men så tycker jag ofta att det är. Borde inte läkare och sjuksöterskor ha någon form av socialkompetens för att få jobba inom de yrken som de gör? Hatar läkaren som är helt socialtstörd och bara sitter och kollar ner i sina papper och pratar så man inte förstår. Fan vad Hugo sitter brevid och gnäller!!!! Blir idiot snart...trött är jag också. Fattar inte varför han har börjat med sådana dumheter för. Om det är en massa stavfel nu så beror det på att jag sitter och försöker konsentrera mig samtisgt som Hugo låter som en färjestadspelare här brevid (gnällig asså). Ska intet börja med att ta upp honom varje gång han låter för då får han väl det till dålig vana och bara är nöjd när jag bär på honom.

Oj vilket gnälligt inlägg det blev haha. Nu ska jag försöka lägga upp en bild osm jag fortfarnade inte har gjort. Igårkväll när jag satte mig ner för att föra över bilderna till datorn så tog ju naturligtvis batterierna slut i kameran...typiskt.
Hmm kom precis på att jag kanske ska åka in till Boxholm idag så mamma kan passa Hugo lite så jag får sova!!! Iallafall en timme på detta dygn..Sen skulle Poker behöva busa av sig. Han får inte leka med Äzca nu för hon löper och det märks att Poker blir så rastlös av att inte få leka av sig. Ska fråga hos familjen Bring om Jack vill leka lite med honom:-) Nej nu över till bilderna och min så gulliga son som "sjunger" så det skärr i mina öron denna morgon.

Så söt jag är denna tisdagsmorgon:P Det ser ut som jag har lite ljusa partier i håret men det är bara våran dumma lampa som spökar...

Inga kommentarer: