04 november 2008

Så jävla USA kåta vi är!!

Ja jag vet att USA:s val har stor betyelse för övriga världen och jag bryr mig också om vem som vinner men man behöver ju inte överdriva det hela! Det känns som om Sverige slickar såå mycket röv för USA (ursäkta ordvalet)..Jag menar vi har hållt på och rapporterat om detta i över ett års tid!! Och sen i somras har det inte varit en enda nyhetssändning utan något om USA och deras presidentval. Jag håller på Obama och jag tänker kolla på nyheterna i morgonbitti (som jag i och för sig alltid gör) för att se vem som vunnit. Men jag klarar verkligen inte av alla analyser och reportage med alla amerikaner och om hur de ska rösta. Nu har till och med "morgonsoffan" flyttat från tv4 till en studio i USA.


Jag tänkte egentligen inte skriva något om detta för jag tycker att alla andra människor gör det gott och väl så det blir över..men jag verkar visst vara den enda som bryr mig med måtta när det kommer till USA och deras val. Vet inte hur många bloggar etc jag varit inne på där folk skriver om hur de ska följa valvakor och likande i natt. Då har jag bara en liten fråga: Varför är inte svenskar så här arrangerade när det är val i Sverige för? Hade de varit det kanske vi hade sluppit moderaterna vid makten, och framför allt hade vi sluppit svenskarnas gnäll över den nya regeringen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja verkligen..Blir så irriterad på dom. Måste väl vara halvt död för att få en tid. Idioter! Och det skulle ju inte skada om dom kunde vara liiite trevliga också.. Ha de så bra! :)

Anonym sa...

Du har fel, det verkar snarare som att kunnighet i större utsträckning medför en röst på alliansen. Ska sossarna vinna får du nog snarare hoppas på att folk INTE är särskilt insatta nästa val. ;)


http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1031008&lid=senasteNytt_370132&lpos=rubrik_1031008