24 november 2008

Ännu en dag gången..

Denna dag så har Hannah varit på besök:) Vi var först och gjorde en massa ärenden på stan och därefter drog vi hem hit i snöovädret och käkade lite lunch, pizza nyttigt värre eller inte:P... Shit asså vad det har snöat idag! Helt galet och det bara fortsätter att snöa mer och mer..men det är rikigt mysigt att kolla ut genom fönstren och se all snö som ligger överallt. Och det bästa av allt så lyser det upp i mörkret så bra! Blir en rikigt vinterkänsla i hela kroppen när man går ut nu.-) Poker är helt galen av att gå bland all snö rar som en galning och vill bara springa runt och jaga snöflingorna haha så söt han är våran lilla vovve. Ska bli kul nästa år, eller ja bra om några månader, när Hugo är lite större så man kanske kan dra honom i pulka i den vackra snön. Tror han skulle tycka det var roligt, om han är lik sin mor så tycker han garanterat det:-)

Efter att ha skjutsat Hannah till tåget så har jag suttit i telefon, först med Maria och sedan med svärmor. Ska träffa Maria på lördag bestämde vi så hon får träffa Hugobus, det blir ju inte allt för ofta som hon får se honom. Imorgon så ska Pontus mamma vara lite barn och hundvakt åt mig. Jag ska nämligen ta tag i och storstäda hela lägenheten och göra den fin inför advent. Ska åka och lämna Pontus på jobbet imorgon så efter jag har gjort det så bär det av till Asby för att lämna av mina favorit pojkar. Måste bara säga att vi har nog en bästa utsikten i hela Tranås!! Sitter och kollar ut nu och det är så fint! Man ser ut över hela stan och nu när det är snö och det lyser i alla husen så är det extra fint! Kan inte förstå att jag klagat så mycket på den långa backen upp hit haha;) Nu ska nog ta och göra mig en kopp te och krypa upp i soffan och läsa i boken som jag håller på med.

En riktigt dålig bild tagen på den vackra utsikt från vår balkong.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaa, håller med, det ska bli jättekul att skjutsa runt dem i pulka sen=) Om någon månad borde det bli bra.=) Haft en bra dag? Kram