13 januari 2011

Uppe innan tuppen

Längtar tills det börjar bli ljusare ute och man slipper vakna upp till detta eviga mörker..Är det ljust ute gör det inget att klockan bara är tjugo i sex man får sig en dos energi av bara ljuset då:)

Hugo vakande inatt och hade ett sjuhelvetes utbrott! Han var så arg så arg! Skrek hoppade runt och hade sig. Och han skulle absolut INTE sova i sin säng. Vi har märkt att Hugo inte sover bra i våran säng (=ingen sover då bra) så vi ska börja köra stenhårt på att natta om honom i hans säng när han vaknar på nätterna. Går ju sådär haha. Slutade med att Hugo hamnade upp hos oss och Pontus nere på soffan..Inatt måste vi göra något åt det här! Det håller ju inte. Men när en unge står och vrålskriker i ens öra klockan halv ett på natten så är inte tålamodet ens bäste vän. Ja inte mitt i alla fall.

Dagen kommer bestå av tjejlunch tillsammans med Tina, Emelie och Emma. Ja plus deras småkillar, Leah kommer få fullt upp med att hålla koll på dem alla haha. Hugo är på dagis en stund på förmiddagen så jag ska försöka röja undan lite här hemma nu när jag har chansen:)

//Sofie

Inga kommentarer: