14 januari 2011

Bilderna är räddade!! Ja och musiken:)

Vi har en hårddisk som legat i byrålådan alldeles förlänge. Den har varit lite konstig och sen när vi skulle starta den sist (typ ett år sedan) så gick det inte..Vi trodde det berodde på våran dator som brukade vara lite knäpp och inte alltid reagera när man satte i saker i usbuttaget..Men nu när jag köpte ny dator så gick det ändå inte! Panik! Alla bilder från 05-09 ligger på den!! Lämnade in den till dataexpert och som tur var lyckades de fixa den!! Så nu har jag haft värsta nostalgin och suttit och kollat igenom alla bilderna. Roligast är att kolla på bebisbilderna på Hugo och kunna jämför med Leah. Har ju inte kunnat göra det innan då hårddisken inte fungerat sen Leah föddes.

Annars har jag och barnen gått långpromenad inne i stan med Poker. Snacka om träning att gå på glashalt underlag med syskonvagn och en hund dragandes i koppel. Höll på att få spelet på min kära hund där ett par gånger:P Efter promenaden lyckades våran bagagelucka låsa sig (den gör det ibland) så jag fick ringa Pontus i panik så han kunde låsa upp den. Sen åkte vi och besökte Sandra som kommit hem från sjukhuset. Hon har varit dålig men nu är hon hemma och på benen igen, tur det!:) Tajming hon har. Först utlandsresa i några veckor och sen hinner hon bara hem innan hon blir sjuk..Får väl se det som tur i oturen då hon slapp bli dålig i malaysia..

Nu vankas det mat här hemma. Om Pontus får Leah att sova vill säga. Hon har haft feber till och från sen igår. Tror det beror på en tand som är på väg upp i överkäken. Men det tar på hennes humör så hon är inte så lätt sövd:P

//Sofie

1 kommentar:

eCigg sa...

Hej! Snurrar runt här bland bloggar och stannar upp här hos dej.
Har du plats på din blogg att göra reklam och tjäna en slant?
Spana då in denna länk: http://www.xmart.se/affiliate_application.php?m=30
Ha det gott!