07 januari 2011

Busligan

Vad jag längtar till sommaren nu!!

Idag har vi haft besök av barnen Qvist/Renvaktar:) Eller ja lilla Alma fick vara hemma med far sin men de andra två var här och körde järnet tillsammans med Hugo:) De leker så himla bra ihop vilket är så kul! Mycket prat och bus blev det. Robin och Lukas har varit här en sväng också och hälsat på. Lollo är visst ute och gör stan osäker ikväll så de ville ha lite sällskap.

Nu ikväll var Hugo och jag och storhandlade på Willys och oh my god! Så mycket folk! De hade alla kassorna öppna och ändå var det köer som i Ullared! Shit för idag är det väl ingen speciell dag? Förutom att många är lediga men det är ju inget särskilt i dessa tider då det bara är helger mer eller mindre:)
Imorgon är planerna att julen ska bort. Fast det känns vemodigt då jag nyss stod här och plockade upp allting ju:) Men men snart är det jul igen och då är det samma visa återigen. Hoppas bara på en fin vår och en varm sommar däremellan:)
//Sofie

1 kommentar:

annsi sa...

Så kul att jag hittade din med då ju =. det blir att lägga till den i favoriter, för du verkar vara en som skriver lite var dag =)